New Hampshire

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u New Hampshire

Некретнина на продају у Њу Хемпширу

Она се граничи са југу са Масачусетсом, западно са Вермонтом, на истоку са Маине и Атлантским океаном, а на северу са канадском провинцијом Квебек

Током истраживања некретнина на продају у Њу Хемпширу важно је знати неке вести.

Њу Хемпшир је познат по слоганом "Ливе Фрее ор Дие" који садржи либертаријанску филозофију која заиста заузима историјски отпор државе на регулацију. Државни устав Њу Хемпшира је једини који признаје право на револуцију и једини који не захтијева успостављање јавног школског система. Не постоје закони који захтевају оне који имају више од 18 година да носе сигурносне појасеве или кациге или возаче мотоцикла да донесу обавезно осигурање аутомобила. Нови Хампсхире такође нема општу порез на промет и нема пореза на доходак грађана.

Нев Хампсхире је једна од америчких држава Нове Енглеске која се карактерише сликовитим градовима и великим подручјима дивљине. На северу, Национална шума Беле планине је позната по зимским спортовима који се могу практиковати овде и за Моунт Васхингтон, највиши врх у региону, са железничком пругом до врха.

Упркос томе што су мала држава, грађани Њу Хемпшира имају снажан утицај на националну политику захваљујући њиховом учешћу у првим предсједничким државним изборима.

То је релативно скупа држава у којој се посједује некретнина и у којем се тражи некретнина за продају у Нев Хампсхиру. Осим тога, има трећи највећи порез на имовину у држави после Нев Јерсеи и Иллиноис.

Економија гранитног стања ослања се углавном на производњу и туризам, а посетиоци долазе на скијању и сновбоарду у Белој планини зими и пливају на језеру Виннипесаукее и на плажама дуж 13-миљне обале државе у лето.

Пета најмања држава по питању подручја, Нев Хампсхире има процењену популацију од преко 1,3 милиона људи. 94% становника су беле, 2% испанске, 2% азијске и 1% црне. Са етничке тачке гледишта, Ирци представљају највећу имовину пријављену за више од 13% становништва, док особе рођено у иностранству представљају 5%.

Главни град је Конкорд, али Манчестер је град средње величине са популацијом од око 110.506 становника и са 30 конститутивних четврти највећа је заједница у Њу Хемпширу. Манчестерске цене некретнина су знатно изнад просјечне цијене у поређењу са домаћим ценама.

Домаће продајне цене порасле су за 5,7% у прва два месеца 2018. године у односу на исти период прошле године и могле су предвидети рекордну годину за цијене.

Графтон Цоунти је пријавио највећи проценат добити, 20,4% ове године, док је Сулливан Цоунти пријавио највећи пад, што је смањење од 17,8%.

Округ Хиллсбороугх, који укључује Манчестер и Насхуа, порастао је за 2% до фебруара.

У међувремену, извештај о тржишту некретнина објављен од стране Нев Хампсхире Аутхорити фор Хоусинг Финанце је рекао да продавци имају предност над купцима, тако да је то најбољи период за вашу некретнину на продају у Њу Хемпширу.

Тржиште некретнина у Манчестеру се сигурно опоравило и заправо је град прошао далеко од недавне рецесије. Продајна цијена у Њу Хемпширу, посебно у Манчестеру, наставља да показује охрабрујуће добитке и сада ужива стопу од 11,5%. То је скоро двоструко више од националног просека.

Изненађујуће, високе стопе апресијације током протекле 3 године нису учиниле куће прескупом. Заправо, тржиште некретнина у Манчестеру је и даље један од најпожељнијих у земљи. Упркос порасту цена, приступачност је и даље испод историјског просјека подручја.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 3492

Prodaja Вила, New Hampshire, Concord, Concord, Concord

227,411,490.93RSD
Prodaja
Вила

316 m²
За продају велики риву имовине
UNAVAILABLE
Cod. 3491

Prodaja Засебна кућа, New Hampshire, Manchester, Manchester, Manchester

320,781,951.94RSD
Prodaja
Засебна кућа

325 m²
За продају 100 Фт на води са фантастицним погледа
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB